nechat sny odejít...

nechat sny odejít...

Anotace: ...

Popadám se ve svých snech
tajemné obláčky budoucích dnů
mě provází nocí i dnem
a já netuším
kterému z nic uvěřit
jen slepě našlapuju
a ony stejně slepě mizí
a nafukují se znovu
upadám do snělého zoufalství
a směle hledám cestu
která zdá se je stále slepá
a já jsem stále stejně
zasněná a chci ty sny
nechat odejít...




.
Autor Andee, 18.05.2010
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takrásná naivita prostě k mládí patří.))) Moc hezké.

18.05.2010 13:00:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí