Sex - Milé dámy - lék na vše

Sex - Milé dámy - lék na vše

Anotace: byste nevěřili, jak mi to pomohlo..:-))

včera si mi údála
jedna situace -zcela nenadálá o))

zazvonil mi u dveří
tulil se až tomu nevěřím
říkám si - tak pojď
nenechám své tělo
plout pouští

tak napiji se vody
a nechám se nalákat
na sladké plody

mrcha jsem a nedostanu nic,
tak si beru co chci, však nic víc
než potřebuju

energie je zase zpět
já chci se milovat a to hned!
neb je to lék
Autor Meriel, 18.05.2010
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: 4LJFilip, WAYWARD, Bíša, J sh' T r' k, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;)

28.05.2010 15:51:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí