* On přišel ke mně

* On přišel ke mně

Byl jsem
velmi smutný
v depresi
uvězněný tam kdesi

On přišel ke mně
on Pán velký Pierot
a řekl tiše
tak tiše
tiše
sotva, že dýše
že dýše
dýše


Na, zakousni si
a vypověz vše
dnes sloužíme
za smutek mše

A podal mi granátovou cibuli,
která prosí, aby slzy vypluly.

A já se zakousl
se vší chutí,
ach co andělé
a strach mě nutí
Slzy vyplavte
smutek, co mě rmoutí


A oči mé
vyslyšely
cibulí píseň
a mé srdce
Slzy, mé pršely
jako déšť
který zaplavil
Budapešť.
Autor L. Šebestián Borský, 18.05.2010
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí