Variace

Variace

Anotace: po delší pauze něco ke čtení

Variace

Po tvářích ti kanou slzy
Svět se točí klidně dál
Na umírání je příliš brzy
V zemi, kde není nikdo král

Na okraji společnosti
Vyvržen jak stará loď
Zvolna reznou moje kosti
Tak vejdi ve známost jak má choť

Ve stínu stromů na hřbitově
Slyším nářek skřivanů
Nezáleží na mém slově
Mluvím jazykem pohanů

Na okraji mého světa
Kde voda padá kolmo dolů
Nic neznamená jedna věta
Nebudeme nikdy spolu

V jasném ráně zamlženém
Nebožtíci tiše spí
A v mém světě zavrženém
Trhají mi maso psi

Mé světy se rozdělily
Cítím popel na těle
O mou duši se podělily
Obludy, nazývané andělé

V temné noci sametové
Tiše kanou slzy dolů
Nic nezůstane věčně snové
A my nikdy pospolu
Autor Jesper, 18.05.2010
Přečteno 229x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, strašidýlko-střapatý, WAYWARD, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí