Anděl se zlomeným křídlem

Anděl se zlomeným křídlem

Anotace: ????

Létala jsem si jako pták,
tak volně a lehce,
není tomu již tak,
nyní vypadám velmi křehce.

Aura má se ztratila v dáli,
kde konec jí je právě?
Oči mé jako dva ohně plály,
to bylo v mé největší slávě.

Zlomilo se mi jedno z křídel mých,
nemohu více létat již,
teď běhám jen po polích
a nesu svůj kříž.

Padla jsem...
Autor Anches, 18.05.2010
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Iv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezoufej andílku,zahodˇ kříž,pomoc nabídnu svoji,dám ti křídlo z mých náhradních at´ s oblaky zas tě spojí.

20.05.2010 01:02:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí