vzkaz v láhvi

vzkaz v láhvi

Anotace: ...

Hledám Tebe, potom když zabloudím , zase sebe
Toulám se životem, jednou jsem pod mostem a jindy nad městem
Pokouším se zpívat v dešti a tančit na střechách
Podávám ruku kolemjdoucím, už jsem dostal i pokutu

Jara už tolikrát odešla a zimu jsem propásl na zatávce tramvaje
Víš, Pane Bože a stejně jsem dál ten šašek počmáranej
Mám rád a rád nemám a milovat zas a znova zkouším
Ukrad jsem i sově spánek a rackúm hřích

Hraju tuhle divnou hru na stole pod starým dubem
Voní tu víno a zní krásný smích přátel, končí další den na tomhle světe našem
Jsem tichý pozoruji oči jiných, vnímám jejich gesta a kroky vzdálených
Už vím co mám poslat dětem svým, slov pár, myšlenek několik, Ano..jednou se tak stane

A nejen pro tyhle okamžiky prchavé...
Autor Valemart, 18.05.2010
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké pocity i vzkaz si vloži do láhve.

19.05.2010 16:12:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí