2

2

Anotace: Cestou z klubu.

Šli jste někdy temnou nocí,
kolem ticho a hluk řvoucí,
ten hluk vašich myšlenek.

Šli jste někdy klidnou nocí,
kolem hřmot a dechberoucí
hlasy vašich myšlenek.

Šli jste někdy temnou nocí,
nocí klidnou září lamp,
všude kolem jen a jen vy,
sami jako ten kůl v plotě.
.
.
.
Ale ten neumí chodit.
Autor Veverushka, 18.05.2010
Přečteno 367x
Tipy 8
Poslední tipující: litermaso, Striga, Psavec, CULIKATÁ, Bíša, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo! To je přesně to co hledám! Pokračuj!

20.05.2010 20:58:00 | litermaso

ano. A N O!

19.05.2010 21:05:00 | Striga

párkrát jsem v noci taky sama chodívala..

18.05.2010 22:57:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí