3

3

Anotace: Myšlenka číslo 3. Neočekáváná. Noční. Na cestě sama.

Ticho mi nedělá dobře.
Všechna má slova se ztrácejí,
jakoby v oblacích kouře.
Kouřové ticho je zelené,
jak tráva rozkvetlých luk,
jak jehlice vysokých smrků,
jak trny růží v postelích milenců,
jak balónky s héliem v oblacích,
jak plastové mašle na kyticích,
jak voňavé krabičky do záchodu.

Ticho je celkem kýč...
Autor Veverushka, 18.05.2010
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: mademoiselle secret, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš slušné nápady...drž se jich

19.05.2010 09:16:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí