O Žirafě

O Žirafě

Anotace: ...zase pro Kluka ...

Žirafa,co bydlí kdesi
tan, kde nejsou žádné lesy
jenom holá savana, trávy trsy,
a honí se tam vítr od rána.

Tak tahle Žirafka
má krk jako vývrtka.
Ostatní to brali jako dobrý frk,
jí však trápil křivý krk.
Připadla si ošklivá.
Proč jiný krk než ostatní má ?

Smějí se jí ostatní s tímhle krkem smotaným
se ani moc dobře nenají.
Je to pravda obří
nedosáhne do větví,
na nejlepší dobroty.

Žirafka je smutná,
z horní větve tak chutná .
A pak se stala ta skvělá věc,
přišel mladý ŽIRAFEC .
Přitáhl větev kousek níž
a není mu to na obtíž.

Tak spolu štěstně jsou,
se smotanými krky chodí savanou.
Autor kuskus pruhovaná, 19.05.2010
Přečteno 384x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, vodnař, Psavec, enigman, nejsembásník, Květka Š., CORONATION, CULIKATÁ, modrá...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žirafec je božské.

19.05.2010 13:06:00 | Psavec

uzlíček na krku nevadí,
žirafec si s tím poradí ...

19.05.2010 12:57:00 | nejsembásník

Potom se žirahy
ke spánku uloží
do vysokého stromu
si hlavu položí...

19.05.2010 12:01:00 | Květka Š.

Hezká,milá.Líbí se mi.

19.05.2010 09:30:00 | CULIKATÁ

Líbí!A nevadí,že jsem holka?:-)

19.05.2010 09:19:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí