* Na řece Sfinx

* Na řece Sfinx

Anotace: řeka mrtvých....slz

Sbírka: Pierot pierotům svým...

Plavaly lodičky
vyvěšovaly
bílé vlaječky

Opouštěly zemi živých
pláplápolaly
na vlnách divých, slzích

Potápěly je cibulové Princezny
v sukních z granátu
Pierot hrál při tom valčík bezesný
Autor L. Šebestián Borský, 19.05.2010
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí