COOOOOOOOOOOOOOOOO?????!!!!!

COOOOOOOOOOOOOOOOO?????!!!!!

Anotace: ****

Dělám že nedělám, nedělám že dělám
Něco se změnilo, psaní z povinnosti
Prázdných slov, komplimentů, je lán
Mizí, ztrácejí na své svůdnosti

Jenom já a ty nejsme my…
Plná srdce, prázdné slova
Vzduchem letí sladké tóny
Bolí mne z nich hlava

Stojíme na pokraji propasti
Hlubina nás volá, svádí
Zvíře zanechá končetinu v pasti
Zůstávají jen slizcí hadi

Nemám energii nemám sílu, všechnu jsem věnoval
Seru na tebe, na sebe, na všechny a všechno
Autor Edmond Kadad, 19.05.2010
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí