Zabavení

Zabavení

Anotace: pomocí myšlenek na tebe..

Sbírka: Kluzká láska

Posetá
kapkami deště

Oči si touhou leště
brouzdám ulicí
chycená
tou nejplyšovejší udicí

Udicí lásky
na nitce rozpaku
s ředěnou krví
po příkladu
rajčatového protlaku

Tys byl ten prvý
koho jsem
náhodou minula

A zodpovědnost
se mi náhle
obloukem vyhnula

A tak se
často vracím
k tomu okamžiku
kdy se dívám

S myšlenkou na tebe
ráda o samotě
bývám

A zvracím
všechny chlácholy
svojí hlavy

..ach ty myšlenky hravý
Autor Lioness, 19.05.2010
Přečteno 327x
Tipy 15
Poslední tipující: Matty09, Zefi, enigman, Bíša, labuť, Psavec, Květka Š., Larey, hašlerka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lovení...

21.05.2010 11:06:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí