zmetená..

zmetená..

Anotace: len tak..

Chcem kráčať a nevidieť
do svojích snov,
v ktorých tvoj úsmev,spaľuje ma celú..
Zastaviť čas,čo u srdca bolí,
keď prebúdza sa bez teba ďalšie nové ráno..

Zhasnúť hviezdy,
keď moje oči,
budu sa pokúšať,
znova ťa nájsť..

Utekám pred tebou,no chcem sa zas vrátiť,
do tých čias pradávnych,
keď naše sny,
boli tak skutočné..

Už je to dávno čo túžim zas chcieť sa nadýchnuť..

Moj odkaz ticho narieka v odpadkovom koši,
-odomňa pre teba-
..a pery sa pýtajú,
kde ťa láska mám?
Autor bejbyyyy, 19.05.2010
Přečteno 551x
Tipy 27
Poslední tipující: strawbery, Holis, Juraj Hrom, al-pacino, Házté, Giginka, Labanda, Divoženka1, enigman, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezounké :o)

01.06.2010 23:57:00 | Giginka

jen ta láska kde tě má zatím neví ;-)

24.05.2010 04:06:00 | Labanda

ST brzí se před tebou zjeví ;-)

24.05.2010 04:05:00 | Labanda

objeví se...

21.05.2010 11:07:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí