Temno přede mnou, temno za mnou...

Temno přede mnou, temno za mnou...

..

rozervané srdce už čas nezhojí
na tiché hladině myšlenky se bouří
a zklamaný pohled k nebi
zmizet v dálkách touží
bez minulosti v čase ztracená
ve zmatku smutek se násobí
padající hvězdy topí se ve vodním víru
jdu proti proudu
ale už ztrácím sílu
před večerem další zklamání
už končím v tom vyčerpávajícím bádání
nikdo se neptá
a přitom ve snech zloděj kráčí
mezi životem a smrtí
nad propastí osudu
v mžiku rozdrásaná duše
zmizí v kaňkách
malířovy tuše
črtů ďáblových skutků
do zatrpklých květů
v objetí zla na divoké řece
s písní bez textu

v mrtvých očích
zůstane ticho
zastaví se čas
a s každým pocitem
uslyším ten hlas

bez/naděje....

..
Autor padající do neznáma, 19.05.2010
Přečteno 319x
Tipy 25
Poslední tipující: Danger, Gabrielle, jedam, malá slečna, Vlk v rouše, ilona, zlomený a nanicovatý -__-, L. Šebestián Borský, enigman, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tím pádem pokud se oběví světlo,jdi rovnou za ním,ale pozor...cestou můžeš spadnout,takže hlavně přeji sílu se vždy zvednout.

07.11.2010 09:45:00 | Danger

není název z Mistra a Markétky? úžasné dílko:) ST

22.05.2010 12:31:00 | L. Šebestián Borský

jestli je beznaděj je i naděje...

21.05.2010 11:09:00 | enigman

Moc hezky napsané-smutná,teskná.

20.05.2010 06:01:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí