Vím co jsi

Vím co jsi

Anotace: Děkuji za tebe ...

Sbírka: Cesta ke štěstí

Vím, jaká stále jsi, a vím, co chceš,
Vím, po čem toužíš, a věřím, že toho dosáhneš,
Vím, proč tu jsi a vím i pro koho,
Vím o tobě vše a vím toho mnoho.

Vím, jak dlouho se známe i jak jsme se poznali,
Vím, že za tebou můžu přijít kdykoli,
Vím o všech našich problémech stejně jako ty,
Vím jak ti pomoci a jak dosáhnout další mety.

Děkuji za každý den v tvé společnosti,
Děkuji za tebe a za všechny tvé přednosti,
Nemít teď tebe nežil bych,
Žít další den bez tebe nesnil bych.

Naštěstí tu pro mě jsi a já to vím,
Teď v klidu můžu usnout a vím, o čem sním.

Děkuji za tebe, princezno!
Autor Spajdy, 19.05.2010
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

potesila :-)

23.05.2010 14:44:00 | Spajdy

Moc pěkná.Určitě potěšila:)

23.05.2010 09:57:00 | čokoládka

děkuji mnohokrát , moc si toho vážím :-)

21.05.2010 12:59:00 | Spajdy

Nádherná básnička :) Opravdu se ti povedla;)

20.05.2010 15:30:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí