Zakázaná touha

Zakázaná touha

Anotace: O touze....

ZAKÁZANÁ TOUHA

Věděla, že chce něco co nemůže nikdy mít,
nereálná touha to ale přesto chtít.

Ta ji trhala srdce i duši na malé kousičky,
přála si vzít na sebe podobu bludičky.

Obdivovala tu krásu temné noci,
hvězdy, měsíc, nebe - měli ji ve své moci.

Chtěla se zbavit toho citu,
netrpět oddat se klidu noci a tichu.

Proč člověk touží po tom co nemůže mít?
Proč musí to nereálné vždy a stále chtít?

Asi je to zabudované v lidské povaze,
vyhledáváme bolest, trápení a nesnáze.
Autor Samanta, 20.05.2010
Přečteno 382x
Tipy 12
Poslední tipující: Iv, Bíša, Psavec, hašlerka, Skalsky Pavel, Boudicca, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí