Hvězdy

Hvězdy

Anotace: Hvězdy září na obloze a já toužím po svobodě.......

HVĚZDY

Hvězdy září na obloze,
a já toužím po svobodě.

Odejít někam daleko zmizet
tu krásu noci z jiného místa vidět.

Je to však jen pouhý sen,
za pár hodin příjde svítání a s ním realita – nový den.

Jedna z hvězd právě padá,
třeba u toho něco cítí - emoci ji to dává.

Ví, že se nevrátí zpět na oblohu,
ač ráda bych stejně ji nijak nepomohu.

Jedině si mohu přání přát,
ať mě má jednou někdo takovou jaká jsem rád.

Hvězda již zhasla docela,
lhostejně jako by to věděla.

Jiná hvězda ji nahradí,
místo ní na obloze zazáří.

Stejně je to i u lidí, každý tvor je nahraditelný a jednou zmizí
avšak na rozdíl od hvězd není člověk ke svému konci cizí.
Autor Samanta, 20.05.2010
Přečteno 268x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., Iv, Bíša, Psavec, Skalsky Pavel, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý..

24.05.2010 21:36:00 | Květka Š.

krásně hvězdná

20.05.2010 08:40:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí