Duše ve Větru

Duše ve Větru

Anotace: Věnováno mé lásce...

Sbírka: Strasti a radosti Vesmíru

Daleko,
v mlze je ztracen
ten malý kousek
života, ten
který mi chybí ke štěstí

Daleko,
ve větru rozprášen
polibek loučení,
příslib shledání,
do něhož věčnost zbývá

Za mraky
skrývá se sluneční zář,
vrátí se úsvit,
poskládá z prachu
kousek mé duše,
vrátí mi život
a Tebe...
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 20.05.2010
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Akitenshi-inu, Kapka, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí