Městská tichost bez jazyka

Městská tichost bez jazyka

Anotace: ( . . . )

Země, která postrádá,
chybí jí jazyk

. . . . .

oprávněně mlčí,
zákony jsou neviděné,
kriminalita utajovaná,
spravedlnost města němá

. . . .

její obyvatelé nejsou ignoranti,
jenom nemají jazyk,
jazykové ústrojí,
kterým by vyslovovaly a
vyjadřovaly své myšlenky

. . .

uličky města vedou
k zatracenému mlčení

. .

a někdo by se ticha
mohl vyděsit

.

nedej bože
pozbýt rozumu
Autor Tomáš Přidal, 20.05.2010
Přečteno 269x
Tipy 15
Poslední tipující: Jiná, Psavec, L. Šebestián Borský, hašlerka, Sima, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozum = účel světí prostředky
cit, láska = zůstań člověkem

Nedej Bože bychom ztratili humanitu!!!

20.05.2010 21:05:00 | L. Šebestián Borský

nedej bože
pozbýt rozumu
...tak tak...

20.05.2010 18:16:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí