Srdcebol

Srdcebol

Anotace: proč s city se zahrává tak snadno?

Sbírka: Strasti a radosti života

Ty nevíš jak miluju jen Tebe
Šel bych a přinesl Ti i kousek nebe

jen aby ses na mě usmála
jen aby jsi na mě pohlédla

vím asi se Ti zdá že dopřeju Ti mála
šla bys kolem aniž by ses za mnou ohlédla

Trápím se jelikož vím že mojí nebudeš
ty jen jiné týpky sleduješ

Jsi krásná
jsi milá
jsi hodná

asi si myslíš že jen pro prince jsi vhodná

Teď však těžší Tě z hlavy dostat
ze srdce jest to ale horší
jako když mám v něm hosta
dejte mi ránu do něj mocní

ať přestane konečně bít
už nechci žít
když Tebe nemůžu mít

ooo bože to tak bolí
Autor Jacob P. Verlaine, 20.05.2010
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Psavec, PPetrushka, hašlerka, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaká náhoda, že ve stejný den napíšou dva básníci z literu báseň se stejným názvem..A proč se s city zahrává nevím, zřejmě budeš kolega. Hezky napsáno.

20.05.2010 22:04:00 | PPetrushka

proč se s city zahrává tak snadno? Asi proto že jsou křehké

20.05.2010 20:15:00 | hašlerka

bolest z citů třeba odžít..

20.05.2010 20:09:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí