Já?

Já?

Anotace: ...

Ach, jak kruté chvíle si pro mě život připravil.
Vyprskly mě na Svět jako kyselou okurku,
která nebyla hodna, jejich blaženým ústům.
Řekli žij!
no a tak žiju…

z jedné díry padám do další,
dělám to tak dlouho,
že jsem si v tom našel zalíbení.
a při tom se jednou rukou škrábu na prdeli.

bolí mě hlava
jdu spát!
Autor eddy1 1 11, 20.05.2010
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí