Země svobodná

Země svobodná

nevěrná víra
na očích schovaná
čeká na zázrak
po květech voňavá
nakreslím
tužkou
motýlí křídla
nechám je uletět
země svobodná
co dříve nebyla,
že Anno Franková?

možná že utekla
duše co nesměla
poznat svět
a zkaženou zábavu
ale kam zmizela
když neznala
tu známou cestu?

kdes ji nechala
vojáky zničená,
kdes ji schovala,
když nejsi taková
za jakou jsme tě
všichni měli -
tedy
svobodná?
Autor bloumej očima, 20.05.2010
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Agniezka, black-ladybird, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí