Andělův úděl

Andělův úděl

Anotace: Věčné téma osudu

Božský plamen, co dříve plápolal
Najednou udušen nepřízní osudu
Viděl jsem

Nebeský zvonek trylkuje
Se opanoval v hlubinách sudu
To nebyl sen

Do vínku dána ti smyslnost chatrná
Bubnuje křídly a děrami po kulkách
Prochvívá vánek

Projít tunelem věc zdá se dosti stoudná
To světlo na konci jak vody odlesk ze dna
Bolí to, bolí, však slepota pozemská
Je mnohem více zrádná
A nevděčná
Co z toho?
Co z toho máš?
Autor Kimbbu Johannis, 21.05.2010
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí