Může bolest...?

Může bolest...?

Anotace: Námět jsem přejala z písně od Crimfall "Shadowheart" akorát jsem to pojala trošku svahilsky aneb Can sorrow raise to seek your shadowheart...

Může bolest prostoupit v stín tvého srdce?
Může se bolest ukrýt tak, že odhalit ji nelze?

Lze bolesti masku strhnout – a co pak?
Přišpendlit ji druhému, jaká podlost, však?

Smiř se se svou novou společnicí, jestli
Nechceš jít na to všehovšudy se lstí

Říci jí sbohem a zmizet navždy z očí
Jejích jedna věc to jistojistě ručí

Pak ale rovněž zraky své před zraky druhů
Svých budeš muset sklopit nelituje činů
Nic
Autor Kimbbu Johannis, 21.05.2010
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí