Březen

Březen

Anotace: věnováno R. k březnovým narozkám

Sněženko jarní,
bělostné kvítí,
pomalu stárni,
ač slunce svítí.

Trhej dál Zimě,
slábnoucí hábit,
navzdory rýmě,
umíš mne vábit.

Kvítku rozkošný,
. . vysněný,
. . . . první ... .
Autor Zbunik, 21.05.2010
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí