Oslavenec

Oslavenec

Anotace: "Své narození oslavuj"

Oslavenec síly sbírá,
vzduchem plní si tváře,
k dortu,
lehce se nahýbá –
pohasnout má jeho záře.

Rodiče vše horlivě fotí,
do alba fotky pak založí –
oslavenci očička svítí –
sfouknout svíčky se podaří.

Všichni radostně tleskají,
pouští se do jídla,
do tance –
a až lišky dobrou noc dávají,
je oslava u konce.



Svíčka k svíčce,
rok k roku,
vzpomínky zůstanou,
stůj co stůj,
blíže k nebi,
o pár jsi kroků,
teď však,
své narození oslavuj.
Autor Amable seňor Marek, 21.05.2010
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí