Hlas

Hlas

Anotace: ...

Máš také své vlastní rituály,
ale proto nemusíš být mágem.
Jsou věci jež z nich pozůstaly
zakryty před všeobecným zrakem?

Podstatou není šířit zlo
či dobro tomuhle světu,
ale abys v temnotách nalezlo
světla sílu dokončit svou větu.

Sílou slova všechno stvoření...
Jako oheň z vody zrozen je.
Rozdělení do základních znamení,
a pouze rozklad čas určuje.

Rozplynutí ve splynutí,
známka jednoty všech dualit.
Přemýšlet mě o tom přinutí
jedna z těch sil mentalit.

"To má je volba jak to bude dál!"
A co to pro nás asi znamená?
Já nezjištně jsem rozpoznal:
"Příčina v každém z nás je vsazená."

Proto právě nyní slyš můj hlas:
"Já je já a tím jsme všichni my!"
Jakou volbou je následný náš čas?
Následek opět zrozen vodou a plameny.

Tam kde fouká vítr uskutečňující,
tam kde zrealizována je zem.
Tam jsme rituály lidé konající...
Takto přispíváme dovršit ten sen.

A ty teď bedlivě sám přemýšlej,
jakou že to roli mezi námi máš?
Do nitra svého pozorně se podívej,
Zdalipak ten záměr rozpoznáš?

"Jednosvětovláda není zlým snem!"
Autor RešHeNúnHe, 21.05.2010
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: Boudicca, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí