Květnová smilování

Květnová smilování

Anotace: Věnováno Květce Š. (I když moc s tím spokojen nejsem) :) snad se čtenářům zalíbí víc než mě....;)

I kvítka jarní začala kvést,
ty tu vůni dobře znáš,
já tě po nich budu vést,
trny růží k nám pociťují zášť.

***

Svazuje tě jejich kouzlo,
inspirace k malování,
podávám ti z tašky pouzdro,
v nichž máš barvy smilování.

***

Smiluješ se nad růžičkou,
která vyhrožuje trním,
utrhneš ji, a s písničkou,
že začala si první....

....se promění v krev,
....která tě pročišťuje
a dělá osobností
Autor Tomáš Přidal, 21.05.2010
Přečteno 271x
Tipy 18
Poslední tipující: Sima, Jiná, Niky88, labuť, hašlerka, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tome, takové krásné věnování vždy potěší.
ST tobě i Květušce.

22.05.2010 10:46:00 | hašlerka

Já ti Sváťo děkuji,
mě se moc líbí...
tak ST a díky.

21.05.2010 22:12:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí