Poděkování

Poděkování

Anotace: Věnováno tvůrcům i účastníkům literu.

Jen tak koukám na monitor,
na prázdnou stránku literu.
Tady jsem amatérský autor,
tady mohu řvát do éteru.

Často takto sedávám,
a pak ta slova náhle příjdou.
Z nenadání text ukládám
doufaje, že čtenáři se najdou.

Dělá mi to radosst psát verše,
pro vás i pro sebe je píši.
Jde mi to prakticky jednoduše,
když jsem v té své říši.

A takto svoje dílka tvořím,
vždy před prázdnou stránkou.
Titulek, anotaci a sekci volím,
pak vy jste mou známkou.

Děkuji že mne taky čtete...
Autor RešHeNúnHe, 22.05.2010
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Lea Aura, Niky88, 4LJFilip, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemas zac:-)...blaazinku

22.05.2010 18:02:00 | 4LJFilip

Moc hezké poděkování.

22.05.2010 12:36:00 | carodejka

Tak je to i u Culíka:)).

22.05.2010 08:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí