Měsíc

Měsíc

Anotace: ...

Žlutá koule blízko na obloze
Přitahovaná gravitací
Ve dne někam odchází
A v noci se vrací
Má šedý povrch
Zrovna jako já
Ale málokdo tuší
Co se pod tím povrchem ukrývá
Koule která nežije
Je defakto mrtvá
Jen odráží sluneční svit
Je přitahována k zemi
Ale přeci drží
Se pořád ve výšinách
Má šrámy na těle
Snad své krátery
Dobře zná
Přes den umře
V noci zase ožije
Každý jeho den
Stále stejný je
Pořád někam šplhat
Pak oběhnout kolečko
A pak jít zase o kus dál
Proč se mu pořád chce
Dělat to znovu a znovu

Ach měsíc, měsíc
Máme toho hodně společného
Mě taky drží gravitace
Jinak bych lítal ve svých snech
I na mě se kráter
Či šedá slupka najde
Ve dne sem jak mrtvý
V noci ožívám
Každý den stejný
Jak já to tady proklínám
Pořád se někam honit
Každý den zas a zas
Stereotyp kam se podíváš
A když tě něco skolí
Zvednout se a jít dál
Vždy najít sílu
Pro další den
Seru na okolí
Žiji si svůj
Jeden velký sen
Autor JohnyD., 22.05.2010
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, l'âme, Cassée Moteur, Slup, Strixa, dream in emptiness, Kajaro, jakubisko, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st :)

01.06.2010 16:11:00 | l'âme

musim říct, že nechápu jak to děláš.. ale už zase mi mluvíš z duše. stereotyp kam se jen podíváš..seru na okolí, žiju si svůj velkej sen. ano. je to skvělý.

24.05.2010 10:45:00 | Strixa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí