Vzkaz na zeď

Vzkaz na zeď

Anotace: *** O báseň se sic nejedná,ale což...

Mamičko, mám tě ráda!!

Tak si nedělej starosti s tím, že teď dělám státnice!!
Jednou to udělat musím,tak co.

Díky za to,co jsi do mě vložila,
půjdu v těch stopách dál a zkusím dojít
co nejvýš či nejdál tak,
ať jsme všichni spokojení.

Myslím,že mě nemá co ohrozit,
pořád se jde vpřed
a i přes menší kličky
se kráčí od cíle k cíli...
až je z toho univerzální štěstí :)

Pamatuješ na tvou báseň? Konám misi životem?
Asi tak nějak to je a vztahuje se to
nejspíš na všechny.


Mamičko, přeji Ti hodně zdraví a bys vykonávala svou misi co nejpohodověji!!
Autor jerabina, 22.05.2010
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: devcatko z jetele, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí