Nový parfém mám

Nový parfém mám

Anotace: **jak je to vlastně s osobností...potřebujeme k tomu vůně na to, abychom ji podtrhli, nebo je tomu naopak?***

Dostala jsem parfém, jak voňavý!

Pokaždé, co si ho na sebe dám,
Danovi asi zavolám.

Řeknu mu "Dane, uličníku,
už jsem žena,
to mám ale kliku!"

Kdysi si ze mě chtěl ji udělat,
řekl jsi, že parfém
každý muž má rád.

A ten tvůj tón,
že mi ho koupíš,
jako bych prosila o milost,
abys mě zahrnul dary.

Dobře však víš,
že lví a býčí
povahy neodhalí sobě
v dobrém smyslu vnady.

Inu, tys egyptský král,
já snad bojovnice za
lidská práva,
avšak ne Johanka z Arku,
snad Valaška z jarmarku,
co prodává kdesi v parku,
moudré rady, dvě za marku.

Inu, muži spanilý,
parfém je tady.
Přišel sám a nikoho
se neptat.

Teď bys byl na mě možná hrdý,
že úsměvem umělým byl bys obdařený.

Jak máme najít ta pravá srdce k sobě,
když vůně různé krouží ve vzduchu,
já robě....jsem pak tolik zmatená,
motýlice s nektarem
je čmelákem lapená.

A pak zjistí,
že nemůžou bzučet spolu,
neb každý má jinou frekvenci
létavého tónu.

Ale hlavní je,
že parfém mám,
snad to časem rozdýchám.
Autor jerabina, 22.05.2010
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi, devcatko z jetele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí