Co bude dál?

Co bude dál?

Anotace: 2010

Sbírka: Návrat

Pohleď mi do očí,

co se stane?

Vrtkavý osud,

a my vláhou pohrdáme.



Co bude s láskou?

Co bude s vlastenci?

Už teď se,

těžko hledají.



Biji se do prsou,

a snad čekám,

až to příjde.



Déšť střídá,

lehký slunečný den,

a tlak stále visí,

na těžkých záclonách,

osudových nocí,

a láska čeká,

na svůj čas.



Co bude dál?

Musíme čekat!
Autor Jan Václav Znojemský, 22.05.2010
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo si počká,ten se dočká:))

22.05.2010 13:40:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí