Procitnutí …

Procitnutí …

Anotace: Opět hříčka, tentokrát slabiková ...

Městem letí holubička,
věčný hlad ji trápí.

Ač je sytá, nerdí líčka,
zrak studem nesklápí.

Sladká šťáva, ze srdíčka,
zobáček jí zkrápí,

opouští jen rudá víčka,
oči ráda trápí.



Svědek hodů, park, lavička,
otisknuté drápy,

blízký přívoz, s ním pramička,
noc se hvězdnou kápí.

Pro vzpomínku, sedlá býčka,
rodeo roztápí,

slastný příslib, s chutí mlíčka,
koho vlastně trápí?



Jakou zprávu, veze bryčka,
kočí - fešák čapí?

Uvolněná v sítích klička,
osud, jenž ji lapí.
Autor Zbunik, 22.05.2010
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, Blana, Kajaro, carodejka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké hrátky se slovíčky...líbí

24.01.2011 17:16:00 | Sladkalu

Pěkná milá hříčka!

22.05.2010 23:34:00 | Kajaro

Dík, i když je to hříčka spíše slabik ...

22.05.2010 23:34:00 | Zbunik

Hezká hříčka slůvek.

22.05.2010 23:25:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí