Když jsem stebou

Když jsem stebou

Anotace: Co si zrovna myslím.

Kdyz jsem bez tebe, je mi smutno.
Když jsem s tebou, je mi krasně.
Čas je proti nám? Spíše práce.
Slabou útěchou je vidět tě krátce.

Mám rád, ty to víš,
na tyto řádky mi ráda odpovíš.
Možná jsi se ve mě spletla,
růže by nikdy neodkvetla
kdyby jsme spolu byli,
pak bychom se nezlobili.

Chceme sami sebe,
ty mě , já tebe.
Nebo se pletu?
Autor Keyboard Boy, 22.05.2010
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí