Definitivně šílená

Definitivně šílená

Anotace: Teď jsem našla tuhle ujetost, u níž si jsem jistá jedině tím, že jsem ji psala úúúplně opilá :D Doufám, že to působí tak, jak mi to zní v hlavě :P (šíleně...?)

Myslela jsem, že
Na takových věcech nezáleží, ale
Dnes mi bylo připomněno, že
Si nás ostatní pamatují podle toho, co
Nejskandálnějšího provedeme, ale
Pořád to není tak šílené jako
Moje myšlenky, dilemata, činy...

Teď už možná tušíte, kde
Mne a má další já najdete, jelikož
Z minulého rána - možná spíš noci - mi
Rozhodně a definitivně hráblo. Howgh.

Autor Rika Akira, 22.05.2010
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, vůně mraků, Mareritt, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí