dokola

dokola

Anotace: ...

On

Proč zase brečíš?
Za čím se honíš?

Dnes dvě nabídky na svatbu?
to je fajn, jdeš na stavbu?

Tvého domu?
A k čemu?

Že se mu líbíš?
Ale nic necítíš?

No a?
pohoda.
......................


Brečím, ale ne kvůli tomu,
ne kvůli ztracenému domu.

Jen něco mi schází,
srdce mi pořád brání.

Ale proč?
trápení bylo dost
ať vrátí se radost.

Slzy tečou červenou
od vlasů obarvenou
cestou nekonečnou
snad jednou odtečou
nekonečnou záhadou.
Autor Niky88, 22.05.2010
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Divoženka1, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí