Když slunce zapadá

Když slunce zapadá

Anotace: anotace... proč pro všechny bohy?

Slunce za obzor se sklání
tvorové dne chystají se spát
v zalesněné staré stráni
dvě liščata přestali si hrát.

Pak všechno ztichne v okamžení
a slunce za obzorem rychle mizí
nastává noc, čas sladkého snění
utichá i věčně protivný bzukot hmyzí.

Obloha zrudne, poté rychle růžoví
tisíce hvězd se teď rodí na nebi
v chloupce nevěsta se tiskne k mužovi
zbývá jen otázka, co by, kdyby...?
Autor Johny Styx, 22.05.2010
Přečteno 252x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Philosophic Theory, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já vám děkuji :)

29.05.2010 16:53:00 | Johny Styx

Pěkné...

23.05.2010 08:48:00 | CULIKATÁ

krásné zapadání..

23.05.2010 05:08:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí