Budižkničemu

Budižkničemu

Anotace: Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne...

Myšlenka vzlétná, slova němá
Verš z úst přímo do éteru
Bije srdce, jak vůbec nemá
Ze snu se již neproberu

V žilách cosi mi proudí
Tam, kde koluje mi krev
Očima lidi kolem loudí
Oněměl i nejhlasitější řev

Tonoucí loď hledajíc dno
Sám vidíc v husté mlhovině
Jednooký slepec jak vidno
Střízlivý podroben kocovině

Nelehce probuzen v životě
Dotlouklo i to zvonové srdce
Báseň podrobená vnější porotě
Zemřela myšlenka, slovy:“ trpce“
Autor Breakthru, 23.05.2010
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí