Bouřka

Bouřka

Anotace: ... deep inside ...

Jako na horské dráze,
kéž by mi teď bylo blaze,
radost,
vztek,
štěstí,
touha,
smutek,
pro skutek co utek´,
beznaděj,
které mám habaděj.
Čekání,
které hrůzu nahání,
strádání,
které přechází ve váhání.
Kdo jsem?

NIKDO

nebo…

Ta co sama se sebou se hádá,
ta co nepláče ráda,
ta co netrhá kvítí,
co si přeje, ať každý den slunce svítí,
ta co zdálky přihlíží,
a schová se bez potíží,
ta co samotu vítá,
a ráda pozoruje, jak svítá.
Autor Sidonie89, 23.05.2010
Přečteno 279x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Stoneman, Lachailla, Petbab, CULIKATÁ, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí