Krvavý svatební závoj

Krvavý svatební závoj

Anotace: Nikdy se nechci dožít toho, že mě muž u oltáře odmítne

Sbírka: Ztrácím tě

Zmizelo světlo a strhla se bouře
Hromy a blesky si začaly hrát
Ona však nevnímá nic než své hoře
Zradil ji koho si chtěla teď brát

Bosa se rozběhla naslepo do síní
Ztratila krvavý svatební závoj
Měla snad za to, že dobře učiní
Pojme-li za muže víc věrný příboj

Zmučené srdce své do vody pohřbila
Nemoh´ ji zastavit bůh ani čas
Nezištnou lásku svou bezcitně zabila
Měla strach co všechno je v nás


Nad mrtvou řekou už pozvolna svítá
Bílý dům na skále stojí
Průzračná hladina pohled zlý skýtá
Dívku si odvedla krutá smrt dvojí

Našla ji na dně kam rybáři nesmí
Ubohá zůstane věčně spíc
Zrádcův šťastný život bez ní
Však na hrudi tíží ji víc
Autor Ori Eremos, 23.05.2010
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, hypertenze
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Normální sympatický hodný muž tě neodmítne:-)Pokud ano,půjdu si to s ním osobně vyřídit!!!

15.09.2010 04:25:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí