Hlupák

Hlupák

Anotace: jen vypsání náhlých blábolů

O čem to zase sníš?
sama tomu nevěříš.

Přece je to tak nejlepší,
ale pro koho snažší?

prý

jednodušší

nejhloupější

představy o království

rozvráceném

nešťastném

přehnaném

životě bez lásky

s krásou přátelsví

bez neštěstí

život je lepší.
Autor Niky88, 23.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: mida, Bíša, Divoženka1, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí