Jeden večer

Jeden večer

Anotace: zpověď

V ten večer jsem své sny zklamal,
další takový den nechci, aby nastal…
Vypil jsem svůj kalich hořkosti až do dna,
jen nevím, proč jsem se tak choval.

Všechno jsem zkazil moji blbostí,
já koupu se teď v potoce lítosti.
Mrzí mne, že jsem byl hrubým a zlým,
a ublížil všem svým nejbližším…

Vím, že ten večer nespravím pouhou omluvou,
však svými činy chci dokázat,
že to bylo jenom náhodou.
Autor Michal B., 24.05.2010
Přečteno 257x
Tipy 11
Poslední tipující: Nick Name, susana načeva, Bíša, L. Šebestián Borský, CULIKATÁ, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že tomu rozumím! pěkné!

20.10.2010 21:28:00 | Nick Name

sice nevím, co se ten večer stalo, ale chápu, protože jsem také udělal chybu....

však ona mi už šanci nedala....
jiným se rozdala....
St...

24.05.2010 19:04:00 | L. Šebestián Borský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí