Bůh ochraňuj královnu

Bůh ochraňuj královnu

Anotace: Pro člověka, který mě ovlivnil již v brzkém mládí a trvá to dodnes a nejsem na světě jediný, takto postižený...Nicméně, můj nick je dle jedné písně této kapely:)

Královna mezi tolika králi
Jsou to snad už staletí,
Kdy naposled lidem hráli
Čas neúprosně letí

Žezlem kouzlí poddaným
Bohémská rapsodie je život
Tím tónem oslavným
Dnešek příjde mi jako podvod

Příliš mnoho osudů v jednom
Čas musel se v nedotknutelnosti schovat
Naposled sdělit všem zkrátka jenom:
„Ta šou musí pokračovat!“
Autor Breakthru, 24.05.2010
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Koza, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí