Kampak...

Kampak...

Anotace: Jedna o ničem

Kampak nám běží ten zkurvenej svět
rypadlem těží co radši nevědět
pásy si zadrtí kočičí hlavy
zavři se holčičko vysílaj zprávy

Slunko si zapadá ve zbytcích žita
na straně opačný zrovna teď svítá
po chlóru voní si potoků prameny
pánbůh nám usíná nečinem znavený
no a s mým životem
jsme zase ztracený
v temným lese
Autor Pseudopisálek, 24.05.2010
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Findë, ziriant, CULIKATÁ, Striptérka, rezina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tam najdeme se
ST

24.05.2010 19:18:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí