Brno

Brno

Anotace: pouliční procházka

Potemnělé ulice osvětlují světla lamp,
vine se cesta trnitá ve světě kde je vše jen klam,
bloudím sám v tom tichu temných ulic,
dávno šli spát poutníci jen kouř se mi žene do plic,
Zdálky zvuky tramvají jenž protínají ticho noci,
v podchodech lidské trosky jenž touží po pomoci,
jen bezvládná těla pod vlivem drog,
feťáci bez domova hluk a smog,
Ve svatostáncích hladoví vlci vyhlíží denně novou oběť,
nevinné kolemjdoucí lákají na levnou zpověď
černé vrány sledují pozorně mé kroky,
promočený na kost přeskakuji kaluže a stoky,
velkoměsto plné paneláků z předminulé doby
ulice plné náklaďáků kolem silnic samé hroby,
v tmavé noci svatozář jen město v dálce zdobí.
Autor Buchta, 25.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: Sladkalu, Psavec, CULIKATÁ, Spajdy, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bojim, bojim, ale za ...ST

09.02.2011 20:10:00 | Sladkalu

To je hrůza,ale pěkně napsané.

25.05.2010 14:36:00 | CULIKATÁ

mazec buchto , ST !!!

25.05.2010 14:32:00 | Spajdy

A nejenom u nás v Brně..

25.05.2010 14:13:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí