Křehký život

Křehký život

Anotace: Hmm...co k tomu dodat? Asi jen to, že mě určité věci na týto planetě štvou.

Okno září ozdomami vánoc
a já na něj stále zírám.
Hepčík, leze na mě nějaká nemoc,
tuto zimu asi nedám.

Zimní vítr mi opleskává tvář,
Tak pokračuji dál.
Doprovází mě jen lampy zář
a za trochu tepla bych i život dal.

Kde dnes asi přespím?
Napadlo mne v jednu chvíli.
Přemýšlím, stále nevím,
nervozita ve mě sílí.

Slyším opilce, slyším výskající děti.
Vánoční večeři už asi všichni měli.
Já si našel dárek ve hromádce smetí
a to starý kožich a na něm shnilé zelí.

Ukládám se na suché krabici ke spánku,
jsem rád, že se aspoň ostatním vede.
Přes noc mi život utekl v mrazivém vánku
a ráno jsem viděl jen své tělo bledé.
Autor Kartusshh, 25.12.2005
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krtica : Mno jo...ale jak kde. :o

25.12.2005 21:34:00 | Kartusshh

V tento čas i bezdomovec může se těšit zas, charitní večeři dostane před spánkem, vykoupán, nasycen, potěšen dárkem.

25.12.2005 16:37:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí