Směr

Směr

Anotace: co pak..?

Nechtěl si pochopit,
teď už dávno víš,
že to co si zahodil,
už nikdy nevrátíš..

Nechtěl si uvěřit,
pak si poznal sám,
že to v co si doufal, věřil
a i mnohem víc,
si rázem zahodil,
jako by to bylo nic..

Nemůžeš pochopit,
jak se to mohlo stát,
máš strach z budoucnosti,
přemýšlíš má li cenu,
v týhle hře dál hrát..

Neměl si činit,
co sám nevydžíš,q
ke svým snům a ambicím,
teď bezmocně vzhlížíš..

Co teď uděláš?
Kam teď míříš?
Autor Ready2Destroy, 25.05.2010
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí