Hvězdy

Hvězdy

Anotace: ...

Tvé oči jsou jak hvězdy,
co se jen tak třpytí,
jak to luční kvítí,
co roste někde v tajemnu,
skoč mi taky pro jednu.
Jednu menší, druhou větší,
ať mé srdce povyskočí.

Na nebi je místa spousty,
ale jen pro ty co trousí slzy,
které z nebes padají a lásku hledají.

Ukaž jim cestu, ať nebloudí,
svět má různá zákoutí,
která se hledají po staletí,
ale každý z nás je přeletí.
Nevědomky zaslepen je ten,
co nevidí, že je to jen pouhý sen.
Autor Wildcat, 25.05.2010
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí