Headache.

Headache.

Anotace: Co dokáže zplodit třeštící hlava.

Můj mozek se mě snaží zabít
skáče mě do propasti,
slepě padám, snaží se přílít
trochu síry do mé osobnosti.

Výchozí bod ztrácí podstatu
kontakt s realitou slábne
čas nabíhá na metu,
kdy ne já, všichni se vzdáme.

Myšlenky mizí v dáli
poslední drnčící kapka spadla
sen, jakoby se vzdálil
paralen, díky Bohu, zabral.
Autor l'âme, 25.05.2010
Přečteno 221x
Tipy 3
Poslední tipující: Giuseppe_Lumík, CULIKATÁ, JohnyD.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé...a tím i krásné :)

25.05.2010 22:03:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí